Olika typer av Däckmaterial

Grönt behandlat virke

Kanske ett av de mest populära valen inom trallmaterial, grönt behandlat virke är utrustat för att klara även de hårdaste väderförhållandena. Ingen annan behandling är nödvändig, förutom att försegla för att ge träets naturliga skönhet. Många olika lövträd kan behandlas grönt och lämnas vanligtvis omålade, förutom kanske en lätt färgning.

Cederträ

Den rosiga nyansen av naturligt cederträmaterial kan ge ditt däck ett naturligt, grovhuggat utseende. De bredare plankorna är lite dyrare än grönt behandlat virke, men dess estetiska skönhet kompenserar mer än den högre kostnaden. Träet måste behandlas, förseglas och kanske målas för att passa ditt dekorationsschema. Det kommer också att kräva lite underhåll för att det ska se bra ut, med några års mellanrum.

Komposit däck

Kompositplattformar består främst av återvunna material, inklusive räddat trä och plast. Det återvunna materialet males upp och pressas sedan in i kompositplankor för att bygga eller reparera ditt däck. har en större tendens att utveckla mögel över tiden.

PVC-belagd komposit

Denna version av trallmaterial är tillverkad precis som vanliga kompositplankor, men har en extra beläggning av PVC-plast. Den extra beläggningen skyddar mot elementen, bleknar, repas och fläckar, vilket gör dem lite mindre underhållstunga som kompositer.

Lämna ett svar