Dekorera uteplats med växter

Växter är ett bra sätt att framhäva och definiera din uteplats. Om du har en stödmur, överväg att använda hängande blommor som ängelbasun, klättring av vinstockar, som passionsblomma, kaprifol eller klematis.

Planterkorgar med pelargoner, penséer och petunior Tänk också på körsbärs- eller druvtomatsplantor, örter eller jordgubbar, eftersom de också är bra dekorativa och ätbara lösningar. Buskar och häckar hjälper också till att dela upp ditt utrymme och skapa en bestämd gräns mellan din trädgård och uteplats. Dessutom kan de ge ett extra skydd för din bakgård och uteplats. Att välja nya växter, buskar eller blommor kan lägga till en ansiktslyftning och ett nytt utseende på din uteplats.

När du utformar ditt utrymme för att tänka på din budget och vilka element du vill lägga till i din uteplats. Det är viktigt att ditt utrymme ser enhetligt, komplett och genomtänkt ut. Det finns inget värre för en köpare än en uteplats som ser ut som om du har sparat eller tappat pengar eller idéer.

Lämna ett svar