Saker att tänka på när du ombyggnaden av din uteplats

När du utformar eller renoverar din uteplats måste du se till att detta utrymme kompletterar resten av din fastighet. Kom ihåg att din uteplats är en annex till ditt hem, så se till att det är harmoniskt med resten av ditt hem när du utarbetar detta utrymme.

Det är viktigt att balansera uteplatsen och din trädgård, så det blir en harmoni. Så skapa inte ett överväldigande stort uteplatsområde med ett litet grönt område och vice versa. Ge din uteplats / bakgård en jämvikt eller symmetri så att det ser ut som en sömlös förlängning av ditt hem.

Överväg också att ha din uteplats nära ditt hem eller nära din ingång till uteplatsen. Detta gäller särskilt om du har ett område för att äta eller äta eftersom det ger dig ett utrymme där det är enkelt och bekvämt att förbereda, laga mat och servera dina måltider.

En annan faktor att ta hänsyn till är vädret. Om du bor i ett främst soligt område kan du göra i stort sett oavsett estetik du väljer; men om du bor i ett mer fuktigt område eller fyra säsonger, överväga att bygga din uteplats med en täckning eller installera uppvärmda områden som kommer att övervinna den kyla eller fukt som kan finnas. Ett annat alternativ för att värma ditt utrymme är att installera eldstäder, uppvärmda lampor eller bänkar med inbyggd uppvärmning.

Tänk också på enkel åtkomst från ditt hem till din uteplats. Oavsett om det är en vacker uppsättning lutande och vridbara franska dörrar eller en stor hopfällbar glasdörr med stor infällbar vikdörr.

Lämna ett svar